Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 04-08-2013, 03:16 AM
Righty27 Righty27 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: UK
Posts: 1,025
Default Re: Pro Tools 11 Press Release

So, do we know what (if any) CPTK features are included in PT11 Native? Specifically, does all the 64-bit goodness include the previously HD/CPTK 'disk cache'?
Reply With Quote
  #22  
Old 04-08-2013, 07:58 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,854
Default Re: Pro Tools 11 Press Release

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
PT HD software has never been sold by itself. It always comes with hardware, that is why you can upgrade from 10HD to 11HD, but you cannot buy an 11HD license alone from Avid.

Thank you soo much Meads!

So if someone who doesn't have HD10 want it they gotta buy a hardware bundle i.e HDN or HDX right? We have HD10 Native but only use the Apollo Quad for now and will the new 11HD be working the same as 10 HD as A Lot of people have gone 3rd party hardware but still use PT10 HD.

What do you reckon regarding this Guys!
Thank you for all the info you have and really helpful as usual :)
Chris
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #23  
Old 04-08-2013, 08:00 AM
Meads's Avatar
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,829
Default Re: Pro Tools 11 Press Release

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
So if someone who doesn't have HD10 want it they gotta buy a hardware bundle i.e HDN or HDX right?
It's either that, or you look for a "used" license, e.g. here or on eBay.

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
We have HD10 Native but only use the Apollo Quad for now and will the new 11HD be working the same as 10 HD as A Lot of people have gone 3rd party hardware but still use PT10 HD.
I think, nobody can say that for sure at the moment. But it's likely, I'd say.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24
Reply With Quote
  #24  
Old 04-08-2013, 08:01 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montrιal, canada
Posts: 6,362
Default Re: Pro Tools 11 Press Release

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
Thank you soo much Meads!

So if someone who doesn't have HD10 want it they gotta buy a hardware bundle i.e HDN or HDX right?
Yes

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
We have HD10 Native but only use the Apollo Quad for now and will the new 11HD be working the same as 10 HD as A Lot of people have gone 3rd party hardware but still use PT10 HD.

What do you reckon regarding this Guys!
Thank you for all the info you have and really helpful as usual :)
Chris
From what I know, nothing has been changed for that. Asio/core audio should still be present.
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
  #25  
Old 04-08-2013, 08:02 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,854
Default Re: Pro Tools 11 Press Release

Quote:
Originally Posted by tamasdragon View Post
Strange, but I'm sure that those i5 equipped machines would run it fine.
On Avids page it said that 11 would work on the same Hardware as you use now and that you can take a lot more advantage of that machine so.. don't think it will be any problems unless the mac pro doesn't support 64bit right?
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #26  
Old 04-08-2013, 08:05 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,854
Default Re: Pro Tools 11 Press Release

Quote:
Originally Posted by Meads View Post
It's either that, or you look for a "used" license, e.g. here or on eBay.

I think, nobody can say that for sure at the moment. But it's likely, I'd say.
Thank You for that quick reply Meads and Emcha_Audio

I am soo exited I can hardly sit still
Want 11HD NOW!! Please Avid ... Pretty Purple Avid
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Press Release Fresh27 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 53 10-08-2005 12:08 PM
Press Release 6.7 software ? scotsman Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 10-14-2004 04:21 PM
PRESS RELEASE groove guru 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-15-2004 02:05 PM
Press Release from Emagic- www.emagic.de octatonic Pro Tools TDM Systems (Mac) 23 12-17-2002 05:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com