Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2006, 06:57 AM
6figgas 6figgas is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 146
Default Lost Connection

How come when I step away from my system for a undetermined amount of time, it looses connection to my 002r? I've just moved over to Mac from PC and never had this issue. I dont need to reboot or anything, just clicking OK and waiting a sec., and it come back. I'm still new to Mac, so is there anything in my settings that's causing this? I dont have to system on to "sleep" or "screen saver". I have a G4 (not MDD), running ProTools 7.1
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2006, 07:15 AM
DJ Insomaniac DJ Insomaniac is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 1,282
Default Re: Lost Connection

I get this too. I have no clue as to why it happens, but it fixes itself fairly quickly. Maybe the FW bus resets after a while.
__________________
Sam Ejnes
Mix Technician, Freelance Sound Editor/Re-recording Mixer
samejnes.com | IMDb | Analog Jitter

rMacBook Pro 2.2 gHz Core i7, 10.10.3
16 GB RAM
MOTU 828mkII, PT 12.1 HD
Axiom 61, 2xArtist Mix
Reply With Quote
  #3  
Old 08-16-2006, 12:09 AM
cfb25 cfb25 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: California/ New york
Posts: 462
Default Re: Lost Connection

I get the same on my g5 dual 2.0 but it even happens to me in the middle of stuff.
__________________
Chris Beaver Music
www.myspace.com/chrisfrankmusic

The Note Music
www.myspace.com/thenotemusic
Dual 2.0Ghz PPC 3gb Ram, Digi 002R
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 Lost connection-Help Please! Bantom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-31-2012 12:29 PM
Lost connection to Mix and Control musikrolf Artist Series 9 05-23-2012 07:34 AM
Lost connection Stig Eliassen ICON & C|24 8 03-13-2012 03:19 PM
Lost MIDI connection manyrains Virtual Instruments 3 07-06-2008 08:38 PM
Digi 002 lost connection Keniko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-19-2005 01:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com