Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-19-2008, 11:17 AM
nfinite2006 nfinite2006 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Default no auth.code

how do i go about receiving one?

this is so strange because i baought my upgrade yesterday from GC i unstilled PT 7.4 and i installed PT 8..it worked didnt ask me for a code what so ever.

I was having problems with PT where when i tried to open a new session it would crash so i totally uninstalled PT and reinstalled it and thats where im running into this code problem there NO code at all and i dont know how to get one..can someone help?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-19-2008, 11:25 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,766
Default Re: no auth.code

If your new product is missing an authorization code please be sure to register and contact Digidesign Customer Service Administration with complete details of your situation:

http://www.digidesign.com/tsr
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 12-19-2008, 11:37 AM
nfinite2006 nfinite2006 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Default Re: no auth.code

thanks for that i just sent it.

The weird thing is that when i uninstalled 7.4 last night and installed PT 8 it worked just fine, but due to a problem pro tools kept crashing when i tried opening a session so uninstalled it and and reinstalled it and now im running into this problem why is that?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-19-2008, 01:12 PM
nfinite2006 nfinite2006 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Default Re: no auth.code

how long will it be untill i receive a response?
Reply With Quote
  #5  
Old 12-19-2008, 04:24 PM
nfinite2006 nfinite2006 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Default Re: no auth.code

this is extremtly frustrating is there anyway phone number i can call to get a auth. code? i really want o get up and running this is extremely discouraging.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-19-2008, 04:43 PM
GreatCthulhu GreatCthulhu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 18
Default Re: no auth.code

Yeah, my boxed upgrade's auth card was blank too. Pretty sloppy work on Digi's part. On hold for customer service for appx thirty minutes right now. LAME.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-19-2008, 04:43 PM
AvidCS's Avatar
AvidCS AvidCS is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Posts: 1,156
Default Re: no auth.code

There should be an activation code in the box that you can use to go to the digidesign website and get an authorization code for the software.

Do you have this card with the activation code?

Also, are you on the Leopard OS? PT8 will not work with Tiger.

DigiCS
Reply With Quote
  #8  
Old 12-19-2008, 05:10 PM
nfinite2006 nfinite2006 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Default Re: no auth.code

im sorry for posting in the wrong forum..i have a windows machine i misread where i was posting.

Greatctchulhu what number did you call to to talk to them? i need to get a code as well..

and DigiCS i have the yellow activation card but it is "Blank" where the code is supposed to be..where on digi site can i find a code for pro tools 8? i've looked just about everywhere
Reply With Quote
  #9  
Old 12-19-2008, 05:19 PM
AvidCS's Avatar
AvidCS AvidCS is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Posts: 1,156
Default Re: no auth.code

nfinite2006 and GreatCthulhu I apologize for the blank activation card. We had a small run of these from our printing company that were left blank in error.

We have your email addresses from your DUC profiles and will be sending you information on how to obtain your activation codes.

DigiCS
Reply With Quote
  #10  
Old 12-19-2008, 05:20 PM
nfinite2006 nfinite2006 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 62
Default Re: no auth.code

i saw another thread on here where one of tech support guys sent an activation email to a person who had a similar problem...if someone could do that wouild be so great.

Im really ready to get cranking ive been struggling with this since last night.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Auth Code adam79 macOS 0 03-05-2013 08:36 PM
PT 7 won't accept Auth. Code Woodrow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-17-2010 05:59 AM
LE 7.3 auth code Touchwood Studios 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-09-2007 05:53 PM
Bad Auth Code? n3xus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-28-2006 04:07 PM
"PT 6.9 auth code please" Jervy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-01-2005 03:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com