Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2007, 11:31 AM
Touchwood Studios Touchwood Studios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 868
Default LE 7.3 auth code

Why would it be nessecary to enter the LE auth code evrytime Protools LE launches.
It accepts the code a lauuchs properly, but with you quit Protools and relauch it, it asks for the code.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-08-2007, 01:45 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,927
Default Re: LE 7.3 auth code

You should only be asked for the authorization code the first time you open the program after installation. You might try using Add/Remove programs to uninstall and try again. Next time, read the install instructions in the getting started guide as it is very specific(in other words, if you popped in the disk and let Windows install software automatically, that is not correct.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2007, 10:28 PM
Touchwood Studios Touchwood Studios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 868
Default Re: LE 7.3 auth code

I did a manual install from a download maybe I'll try a complete uninstall and try again from sratch
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2007, 05:53 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,927
Default Re: LE 7.3 auth code

Try this, once you uninstall PT(with your interface not connected), SHut down the computer and attach your interface(power up the interface if it has an AC cable-Mbox is powered from the USB buss). The reboot and wait for the window to pop up asking you if you want it to install software. Ignore that box entirely and go to the install file and run it.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Auth Code adam79 macOS 0 03-05-2013 08:36 PM
PT 7 won't accept Auth. Code Woodrow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-17-2010 05:59 AM
no auth.code nfinite2006 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 21 12-20-2008 12:12 PM
Bad Auth Code? n3xus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-28-2006 04:07 PM
"PT 6.9 auth code please" Jervy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-01-2005 03:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com