Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2012, 07:50 AM
LarryWallwart LarryWallwart is offline
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Poplar Bluff, MO
Posts: 2
Default Elevenrack not recognized on Windows 7

I installed the Elevenrack driver. I also tried installing the updated driver from the internet.

My control panel doesn't show the Elevenrack as an Audio device.

Protools 10 does not see it either.

I have updated Windows.

I tried a new USB cable.

I have uninstalled the drivers AND Protools and did reinstalls.

I am stumped.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox 3 Pro + ElevenRack: Why I don't see both? Zarabozo Windows 9 02-08-2013 10:16 AM
MBox2 - USB / Windows problem - USB device not recognized / DIM lights galwanoskop 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-22-2012 01:56 AM
Sync I/O not recognized on Windows Pro Tools HD 7.4 moneyp Pro Tools TDM Systems (Win) 2 01-03-2009 07:53 AM
projectmix not being recognized in windows vista anymore wreckthisplace Pro Tools M-Powered (Win) 3 10-24-2008 07:09 PM
Mbox 2 wavedrivers not recognized by windows Glichout 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-03-2007 06:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com