Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2010, 11:21 AM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,603
Default 8.0.3 a mess for you too???

So. On a system that ran up to 8.0.1 flawlessly, 8.0.3 has been:
Inserting random white noise bursts;
Randomly throwing interleaved stereo tracks out of sync.
Randomly waiting FOREVER to play back and/or record.

Don't have time for this, am reverting back to 8.0.1 as we speak.

Anyone else?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2010, 12:27 PM
AirborneFO AirborneFO is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 471
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

I have come to the conclusion that I am perfectly happy with running my 7.4 system.

It seems between issues with 8.0.3, loading disk problems, etc, etc, etc.....I am happy to just be happy.
__________________
iMac i5, Pro Tools 10.2, DIGI003 Command, Akai MPK49, Simmons SDK9
AKA: HoFo

"Yes, recording to the system drive is 99% likely THE main problem." sw rec
Reply With Quote
  #3  
Old 02-15-2010, 12:42 PM
YoRugMan YoRugMan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: never too far from a PC
Posts: 807
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Quote:
Originally Posted by sw rec View Post
Don't have time for this, am reverting back to 8.0.1 as we speak.

Anyone else?
Dude!

A whole bunch of us did this a fair while back.....

For now, it's best to stick with Windows XP (if possible) and stay on PT 8.0.1cs1


.
__________________
"Well, of course, their requests for subsidies was not Paraguayan in and of it is as it were the United States government would never have if the president, our president, had not and as far as I know thats the way it will always be. Is that clear?"- Chevy Chase, Spies Like Us.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-15-2010, 01:07 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,603
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Yep, still on XP, not ready to be a beta tester. Back to 8.0.1 and all is well again.....
Reply With Quote
  #5  
Old 02-15-2010, 01:24 PM
YoRugMan YoRugMan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: never too far from a PC
Posts: 807
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Quote:
Originally Posted by sw rec View Post
Yep, still on XP, not ready to be a beta tester. Back to 8.0.1 and all is well again.....
that's great.

Now join us in the waiting game for 8.0.4 full.


.
__________________
"Well, of course, their requests for subsidies was not Paraguayan in and of it is as it were the United States government would never have if the president, our president, had not and as far as I know thats the way it will always be. Is that clear?"- Chevy Chase, Spies Like Us.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-15-2010, 01:26 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,603
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Yep, not about to have all those glitches and complications when I have work to do.
"If it ain't broke......"
Reply With Quote
  #7  
Old 02-15-2010, 06:01 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,012
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Quote:
Originally Posted by YoRugMan View Post
that's great.

Now join us in the waiting game for 8.0.4 full.


.
I think that the 8.0.whatever should be finished... I'd say that 8.1 is now (over)due and really needs to address things that are currently plauging users...
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #8  
Old 02-15-2010, 06:07 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,603
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

The other oddities I encountered:
Once again could not audition tracks off a cd when trying to import, even though I could in 8.0.1.
Also could not drag tracks from Windoze Explorer into the region list OR onto the timeline. And can again now that I'm back to 8.0.1.
Reply With Quote
  #9  
Old 02-16-2010, 08:37 AM
Hawk570 Hawk570 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: PA
Posts: 8
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Quote:
Originally Posted by sw rec View Post
So. On a system that ran up to 8.0.1 flawlessly, 8.0.3 has been:
Inserting random white noise bursts;
Randomly throwing interleaved stereo tracks out of sync.
Randomly waiting FOREVER to play back and/or record.

Don't have time for this, am reverting back to 8.0.1 as we speak.

Anyone else?
I updated yesterday an am having the same problem (Mbox2Pro / WinXP). I was running 8.0 perfectly fine. I worked on it all day yesterday and am in a panic. I dont have time for this either.

I want to revert back to 8.0 and possibly up to 8.0.1cs1. Forgive me for being an idiot but how can I revert back? Do I just install 8.0.1cs1 over this installation??? Immediate help would be deeply appreciated. I'm right in the middle of a major project
Reply With Quote
  #10  
Old 02-16-2010, 01:53 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,603
Default Re: 8.0.3 a mess for you too???

Uninstall 8.0.3 in your Control Panel, but JUST uninstall the program. Then install 8 again, then do the 8.0.1 update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I/O mess ShivaTribe macOS 1 10-23-2012 09:46 AM
need help! everything is a mess... ericlees macOS 0 08-05-2012 11:25 PM
MS mess deardaddy Post - Surround - Video 6 08-02-2006 08:47 PM
Oh Boy Did I Mess Up! bige611 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-23-2006 12:28 PM
Would this mess with 001/PT-LE? rdpete 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-03-2000 01:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com