Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2019, 01:43 PM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 100
Default Bx_console SSL 4000 E mapping?

A rather specific question.
The default eq on/off doesn’t work on the bx_console SSL 4000 E on the S6(eq mode) on an expand knob module.
Is this an issue Brainworx have to address?
__________________
__________________
Stefan Boman
Park Studios-Stockholm
www.parkstudios.se
stefan[at]parkstudios.se
Avid S6
EMI TG12345
Neve 8058
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2019, 08:25 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 767
Default Re: Bx_console SSL 4000 E mapping?

Very likely, yes. I haven’t looked at all of their EQ and DYN plug-ins lately on the surface. Are you attempting to use the bottom row far right back button on the knob module when in Expand?



Jeff



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2019, 11:27 AM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 100
Default Re: Bx_console SSL 4000 E mapping?

Yes exactly that button in expand mode.
Bottom right button doesn’t affect the plugin.
On a channel strip, is that physical button supposed to bypass the eq section or is the whole plugin supposed to go into bypass mode?
What does the mapping standard say?

Bypassing the plugin on the screen turns that led on and off on the lower right button position thou.
__________________
__________________
Stefan Boman
Park Studios-Stockholm
www.parkstudios.se
stefan[at]parkstudios.se
Avid S6
EMI TG12345
Neve 8058
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2019, 08:12 PM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 767
Default Re: Bx_console SSL 4000 E mapping?

With Avid Channelstrip that button specifically bypasses the EQ module inside the plugin. Same for the DYN section vs a global bypass.


Jeff



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Plugin Alliance BX_Console E StymphalianProductions Buy & Sell 1 07-25-2018 01:58 AM
S6L BX_console N issue bflmpsvz VENUE Live Sound Systems 5 01-02-2018 11:00 AM
FS: Plugin alliance BX_Console E Szary Buy & Sell 0 10-09-2017 07:11 AM
Brainworx bx_Console G offer briaboy AAX Plug-ins 1 09-06-2017 10:39 AM
Mapping Mapping Mapping! Please Digi, Hear Us... relaxo MIDI 0 11-03-2005 10:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com