Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-17-2019, 03:14 PM
DAPG DAPG is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Dallas, TX, USA
Posts: 146
Default 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

Installing 2019.5 breaks RTS on Source Connect. The SE Rewire plugin goes missing.
To fix it, close Pro Tools then install this: https://www.propellerheads.com/download/updates_rewire/

Then reinstall Source Connect. The SE rewire should be back and all should work.
__________________
Roy Machado
Dallas Audio Post
Reply With Quote
  #2  
Old 05-17-2019, 11:28 PM
its2loud its2loud is offline
Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Los Angles
Posts: 388
Default Re: 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

Just installing the Source Connect plugin again will fix it.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2019, 10:34 AM
sonicam sonicam is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: London
Posts: 30
Default Re: 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

Quote:
Originally Posted by its2loud View Post
Just installing the Source Connect plugin again will fix it.
I tried this and now the source connect link won't communicate with the SC App.
I just get Plug in ID=0

Also the link
https://www.propellerheads.com/download/updates_rewire/
is down...
__________________
http://www.sonicamusic.co.uk
Reply With Quote
  #4  
Old 11-26-2019, 08:20 AM
rbillia rbillia is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Brooklyn, NY
Posts: 19
Default Re: 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

Hello,

Has anybody figured this out? We just updated to 2019.6 and had the same situation. We lost the Rewire plugin, and when we reinstalled, we no longer have the "link" option. Did anyone find out if it was a PT or SC issue?

Please let me know if anyone has a work around.

Thanks,
Ryan
__________________
Ryan P. Billia
Rumble Audio
Owner/Engineer
Brooklyn, NY
www.rumbleaudio.com
Reply With Quote
  #5  
Old 11-26-2019, 01:49 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,105
Default Re: 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

Quote:
Originally Posted by rbillia View Post
Hello,

Has anybody figured this out? We just updated to 2019.6 and had the same situation. We lost the Rewire plugin, and when we reinstalled, we no longer have the "link" option. Did anyone find out if it was a PT or SC issue?

Please let me know if anyone has a work around.

Thanks,
Ryan
Delete
/Library/Application Support/Propellerhead Software/
folder.

Reinstall Source Connect (it will recreate that folder with the proper rewire extension)

That will fix your issues
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
  #6  
Old 11-26-2019, 02:16 PM
Gremlin Gremlin is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Miami
Posts: 14
Default Re: 2019.5 breaks Source Connect RTS - Here's a fix

What he said!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NAB and Connect 2019 Avid General Announcements 0 04-14-2019 11:08 AM
Connect 2019 - April 6-7 | Aria, Las Vegas marianna General Announcements 0 01-24-2019 08:19 AM
Source Connect/ Source Elements/ Anyone? soundartsonline Pro Tools 11 2 02-28-2017 08:01 AM
Source ZIP- a new nifty utility from those Source Connect People MIKEROPHONICS Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-13-2010 10:05 AM
source-elements.com/Source-Connect clusterer Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-30-2005 06:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com