Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2011, 08:38 PM
Tyderian Tyderian is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Germansville PA
Posts: 60
Default Midi step input menu

My step edit window always closes out when I click into the edit window, any way I can keep the window open and also make edit changes?
__________________
PT11.1 with Saffire PRO 24 on Macbook Pro Retina (8GB Ram 2.4 Ghz i5) OSX 10.9.1
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2011, 08:51 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Midi step input menu

Try the 'docked' MIDI Editor Window.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2011, 08:03 AM
Tyderian Tyderian is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Germansville PA
Posts: 60
Default Re: Midi step input menu

That would allow me to edit my midi which is nice and all but what I need is the step input window to stay up.
__________________
PT11.1 with Saffire PRO 24 on Macbook Pro Retina (8GB Ram 2.4 Ghz i5) OSX 10.9.1
Reply With Quote
  #4  
Old 10-09-2011, 01:05 PM
formfunction formfunction is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,153
Default Re: Midi step input menu

Quote:
Originally Posted by Tyderian View Post
That would allow me to edit my midi which is nice and all but what I need is the step input window to stay up.
Are you referring the Events Menu window "step input"? If so, that window stays open fine for me. If it is not that window, I am not sure what you are referring to. Aaron seems to have the solution. ff
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2011, 07:50 AM
Tyderian Tyderian is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Germansville PA
Posts: 60
Default Re: Midi step input menu

Sorry, I should have been more specific. It is the event operation window that goes away as soon as I hit return (aka enter to go back to the beginning of the song). I can't get it to stay visible.

Is there another step input mode?
__________________
PT11.1 with Saffire PRO 24 on Macbook Pro Retina (8GB Ram 2.4 Ghz i5) OSX 10.9.1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Step Input Feature Request DR COMP MIDI 3 10-24-2008 03:43 PM
Step Input Midi doesn't work with A2 Dog BBQ MIDI 6 08-20-2008 09:37 AM
MIDI Step Input on PTMP 7 mister internet Pro Tools M-Powered (Win) 4 09-19-2006 03:29 PM
Midi Bug! Step input out of time crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-08-2006 10:50 AM
step input in LE 6.9 MIDI steve kirk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-16-2005 10:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com