Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-29-2015, 10:44 PM
fork-media fork-media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: sai kung
Posts: 426
Default nothing showing in the EUCON commands menu

got app working - nice start - small points soft key buttons a bit small -

- recalling layouts is super handy - ( even better if that pull down menu stays on the last used 'side ' track types arent useful to me... ( too many tracks!! )

main niggle -


EUCON commands - I want to make my own ! ( I did manage make a layout recoall vis softkey which could be useful

BUT - my EUCON commands column browswer is blank! 3 empty collums - It used to have stuff in it ( I browsed with envy wondering why I could customise some buttons on my Artist mix )


any suggestions?!

sysytem in my sig below!

thanks

thanks!
__________________
i7 quad mac mini - 10.8.5 - 2x 1 TB SSD Focusrite Saffire PRO 40
protools 10.39 ( also 11? ) CPTK/ HD - Digital Performer 7.2 -Avid MC Mix
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2015, 06:19 PM
fork-media fork-media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: sai kung
Posts: 426
Default Re: nothing showing in the EUCON commands menu

and then it suddenly just works! :)
__________________
i7 quad mac mini - 10.8.5 - 2x 1 TB SSD Focusrite Saffire PRO 40
protools 10.39 ( also 11? ) CPTK/ HD - Digital Performer 7.2 -Avid MC Mix
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EuCon Commands missing from Editor! TimNielsen Artist Series 9 10-27-2016 07:36 AM
Keyboard access of menu commands broken in 11 b1daly Pro Tools 11 17 04-11-2016 07:20 AM
Eucon Commands with other Hardware kava Artist Series 3 12-23-2015 05:29 AM
Can I use a maco with 2 eucon commands? Brandonx1 Artist Series 3 04-07-2012 08:54 PM
Eucon commands not stackable? robertg Artist Series 5 12-15-2011 11:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com