Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 02-01-2016, 07:17 AM
oka oka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Norway
Posts: 3
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Hello,
same thing happens to me. I recently purchased a used Eleven Rack with firmware 1.0.3, and the expansion pack few days ago. I really wanted to be able to use those new features. Got download link and serial + systemid. So far so good. Tried to activate on Windows 8.1 and got this message. Tried to do that on appropriate mac and Windows xp and same message again. I assume that the keys are wrong (as it says) and should contact avid to get correct keys. But how? There is no phone number that I can call from Norway. I tried support . There is no sutible product that I can choose there. Any help on how to get in contact with avid for keys would be highly, highly appreciated. I paid almost 100 $ for something that I can't use. I'm beginning to be really depressed about this one.

N.B

the previous owner never registred the unit and I did it first when I bought it, so I don't think that activation fails due to this.

Last edited by oka; 02-01-2016 at 07:31 AM.
Reply With Quote
  #62  
Old 02-01-2016, 07:21 AM
oka oka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Norway
Posts: 3
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by ilias View Post
Problem resolved. Got a new systemID and it worked. Thanks Jeffro.
How? I have same problem. I have trouble to find a way to contact Avid support.

Last edited by jeffro; 02-01-2016 at 09:59 PM. Reason: Case 02889853 in progress.
Reply With Quote
  #63  
Old 02-01-2016, 07:34 AM
ilias ilias is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Massachussets
Posts: 4
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

I believe I went submitted a request at the link below:
http://avid.force.com/Support/RegistrationCaseCreation
Reply With Quote
  #64  
Old 02-01-2016, 08:38 PM
PeteBass PeteBass is offline
Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: STL
Posts: 2
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Thanks for the quick response, Jeffro. Check your e-mail. I have another issue now with eleven rack editor. (it's starting, but nothing actually happens.)
Reply With Quote
  #65  
Old 02-02-2016, 05:31 AM
oka oka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Norway
Posts: 3
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by ilias View Post
I believe I went submitted a request at the link below:
http://avid.force.com/Support/RegistrationCaseCreation
Thanks man, I tried and it worked. Customer care took contact and gave me a new key.
Reply With Quote
  #66  
Old 02-04-2016, 04:31 PM
rockinmunky rockinmunky is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Germany
Posts: 4
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Hey guys,

I'm from germany, so sorry for my english.

I got a used eleven rack (old firmware) and I bought the Expansion Pack. (At the avid online shop). But I also get the "SystemId (**) Entered does not match the SystemId on record for this Serial Number (**)". I copy / paste the Serial / System-ID but the error occurs everytime.

It's my first experience with Avid - so what exactly should I do now?

Thank you - and sorry for my english.

PC: Win 7
Reply With Quote
  #67  
Old 02-04-2016, 05:11 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,661
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by rockinmunky View Post
Hey guys,

I'm from germany, so sorry for my english.

I got a used eleven rack (old firmware) and I bought the Expansion Pack. (At the avid online shop). But I also get the "SystemId (**) Entered does not match the SystemId on record for this Serial Number (**)". I copy / paste the Serial / System-ID but the error occurs everytime.

It's my first experience with Avid - so what exactly should I do now?

Thank you - and sorry for my english.

PC: Win 7
Have you uninstalled IE9/10/11?
Reply With Quote
  #68  
Old 02-04-2016, 05:22 PM
rockinmunky rockinmunky is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Germany
Posts: 4
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Thanks for your reply.

Yes, but same result.
Reply With Quote
  #69  
Old 02-04-2016, 07:50 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,368
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by rockinmunky View Post
...I bought the Expansion Pack. (At the avid online shop). But I also get the "SystemId (**) Entered does not match the SystemId on record for this Serial Number (**)". I copy / paste the Serial / System-ID but the error occurs everytime...
Welcome to the community!

Please check your email for a reply to your support case.
__________________
Reply With Quote
  #70  
Old 02-05-2016, 02:07 AM
rockinmunky rockinmunky is offline
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Germany
Posts: 4
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

I got a new ID and it worked fine now.

Thank you jeffro!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Expansion Pack - SystemID? jimst57 Eleven Rack 6 03-22-2011 02:12 PM
Switching a HD from "transfer only" to "record mode" BretFarewell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-16-2010 01:49 PM
"Some Automation Parameters in the clipboard do not match the paste destination" adamjay Post - Surround - Video 4 01-07-2010 08:22 PM
Importing track removes "Match Criteria" info? reichman Post - Surround - Video 1 08-31-2009 11:54 PM
"Could not complete the open the session command because Magic ID does not match." willyrmc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-10-2003 02:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com