Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 02-21-2016, 05:47 PM
Ash06 Ash06 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 108
Default Re: An error occurred installing Shoe Tool

Tried disabling SIP, still nothing. It won't install.
__________________
Ashley Smith
Product Specialist | Creative Development
Plugivery.com
Reply With Quote
  #22  
Old 02-21-2016, 06:53 PM
Ash06 Ash06 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 108
Default Re: An error occurred installing Shoe Tool

Well...

7 hours + later... I deleted all PT 11.3.2 files and PACE, rebooted and re-installed both. no message to install the helper/shoetool and PT launches.

Don't ask me, only the good Lord above knows what goes on at Avid. I'm laughing but I'm damn tired at 2:50am...Lol.

Thanks for sticking with me Jonathan, just got to get 12.4 installed on/under the same system in the morning. Yours and Danny C's support rocks!!!

Cheers,

Ash
__________________
Ashley Smith
Product Specialist | Creative Development
Plugivery.com
Reply With Quote
  #23  
Old 02-22-2016, 04:24 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Thumbs up Re: An error occurred installing Shoe Tool

Glad to read you have it sorted. Thanks for the shout out!
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #24  
Old 02-22-2016, 04:48 PM
Ash06 Ash06 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 108
Default Re: An error occurred installing Shoe Tool

Cheers!

A new/different ShoeTool must be required for 12.4 and 11.3.2 as like you say, you can't run both on the same El Capitan system. I'll have to remove the PT app and PACE files in LaunchDaemons and PrivilegedHelperTools, reboot and re-install both PT then iLok License Manager.

A pain in the butt, but I guess this is the only way to swap between the two.
__________________
Ashley Smith
Product Specialist | Creative Development
Plugivery.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A Violation Error Has Occurred (HELP PLEASE!) Tinycaster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-26-2010 07:02 AM
Installing Music production tool kit? nuno81291 Pro Tools M-Powered (Win) 5 06-27-2009 07:35 PM
Disc Error Occurred (-120) actualsizeaudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 04-13-2003 03:01 PM
Disc error occurred (-50) andywells01 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-23-2002 05:46 PM
PT LE 5.2 error 1,010 occurred stanspon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-15-2002 02:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com