Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-30-2011, 12:17 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,435
Default Re: Pro Tools Metering Accuracy

Quote:
Originally Posted by Ash06 View Post
You'll have to ask Avid. I just reported it and it was confirmed and logged an issue.
Link us to that confirmed bug please.....
__________________
Manny.
Reply With Quote
  #22  
Old 09-30-2011, 12:30 PM
Ash06 Ash06 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 108
Default Re: Pro Tools Metering Accuracy

Quote:
Originally Posted by Emcha_audio View Post
Link us to that confirmed bug please.....
Do you mean show you the bug report I sent and their conformation or add you as seeing same issue too? The former I can't as I'm not at liberty to do so. It has been reviewed.
Reply With Quote
  #23  
Old 09-30-2011, 12:42 PM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,742
Default Re: Pro Tools Metering Accuracy

Quote:
Originally Posted by Ash06 View Post
... or add you as seeing same issue too?...
Last time; there is no 'issue' - it's not a bug, it's the way panning works - learn about pan law.

best,
rich
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14, PT 2020 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24.
Reply With Quote
  #24  
Old 09-30-2011, 12:56 PM
Ash06 Ash06 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 108
Default Re: Pro Tools Metering Accuracy

Sorry Rich, I fully understand and am well aware of the side effects of panning law thank you. However, and I stress this again, it has been confirmed as a bug.
Reply With Quote
  #25  
Old 03-02-2012, 11:45 AM
mattpete's Avatar
mattpete mattpete is offline
Avid
 
Join Date: Apr 2002
Location: California
Posts: 201
Default Re: Pro Tools Metering Accuracy

It's not a bug.
__________________
Matt Peterson
Avid Audio
Reply With Quote
  #26  
Old 03-02-2012, 11:03 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 19,365
Default Re: Pro Tools Metering Accuracy

Yellow is the new red.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OMF sample accuracy against Quicktime guides in Pro Tools LE GuinessCrowley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-11-2009 08:13 PM
Newbie pro tools le 7.0 pre fader metering MWP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-25-2006 10:28 AM
Is Pro Tools metering questionable? Doctor Swing Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 10-03-2005 04:49 PM
Metering in Pro Tools jimbob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-22-2004 06:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com