Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2020, 04:18 PM
bderkach bderkach is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 128
Default Multiple versions of PT

Is it possible to run PT 2019.10.0 with PT12.x on the same partition? In using PT2019 MacOS 10.12.6 I just discovered that my 32-bit AU/VST plugs SoundRadix converted x64 wrapped in BC Patchwork AAX are not loading, presumably because PT2019 is exclusively 64-bit (?). Previous PT12.x versions allowed these to load. Or perhaps there is a provision in PT2019 to allow these plugins to load?

Thanks for the input!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2020, 05:38 PM
lae777 lae777 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 155
Default Re: Multiple versions of PT

I have Pro Tools 12.8.3, 2018.1, 2018.4, 2018.7, 2018.12, 2019.6, 2019.10 and 2019.12 installed on my system.
I also have quite a few 32 bit plugins wrapped via 32 Lives and hosted in Patchwork.
I just checked and they all seem to be working fine in 2019.12.
I was able to happily use NI Spektral Delay, Lexicon Resonant Chords and Izotope Spectron without any issues.
Maybe try trashing your Pro Tools preferences or try re wrapping with 32 Lives?
__________________
5,1 Mac Pro, 3.46 GHz Six Core Xeon, 48gb ram, Pro Tools Ultimate 2019.12, HD Native card, Avid 96io interface, Avid 192io, Intensity Pro video card, Radeon HD 7970 graphics card, Mac OS X 10.13.6
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2020, 05:44 PM
bderkach bderkach is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 128
Default Re: Multiple versions of PT

great to hear that it's working in your system! I have been using 32Lives and likewise enjoy the early NI and iZ plugins including the LinPlug line. I'll trying the PT pref trash. Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2020, 06:17 PM
lae777 lae777 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 155
Default Re: Multiple versions of PT

No problem. Good luck!

Sound Radix have confirmed that 32 Lives won't work with Catalina.

I'll miss some of those plugins when I (finally) upgrade to that OS.
__________________
5,1 Mac Pro, 3.46 GHz Six Core Xeon, 48gb ram, Pro Tools Ultimate 2019.12, HD Native card, Avid 96io interface, Avid 192io, Intensity Pro video card, Radeon HD 7970 graphics card, Mac OS X 10.13.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using multiple versions of ProTools?? larsongs macOS 63 06-19-2019 09:56 PM
Running multiple versions of Pro Tools Scintillaterich Windows 7 10-12-2012 01:30 PM
Multiple Computers/versions cymbaline Pro Tools M-Powered (Mac) 2 03-30-2009 04:24 PM
Multiple versions (7.3 + 7.4) from the same license/iLok? tnjazz Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-06-2008 01:19 AM
Installing Multiple PT versions reddbeard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-04-2007 07:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com