Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2003, 06:55 PM
jpoprock jpoprock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Indiana
Posts: 730
Default iLok/PACE question

I'm getting ready to wipe jaguar and install Panther. And when I bought Filterbank and my iLok, It seemed that the guy told me that I had to install the iLok drivers or something in some certain order. Or to make something was updated before installing Filterbank. I just don't remember.

Can some one tell me what I need to do after I install Panther, PT6.2.2, then Filterbank/iLok. Tell me what the "steps" are to do it properly. I'm sure I can't screw it up, but I'm curious.

I think I'm going to update Panther to 10.2.3 since everyone has been saying postive things about it.

Jason
__________________
Leo 10.5.7
PTLE 7.4.2, 002r, Micro
iMac G5 2.33ghz Core Duo Intel
OWC External FW HDD
http://www.soundclick.com/jasonsheroan
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2003, 09:09 AM
jpoprock jpoprock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Indiana
Posts: 730
Default Re: iLok/PACE question

OK, I tried to do it myself and it's all FUBAR'd now. I can't get Filterbank to authorize. I get an error -5000 code. The iLok website shows that I'm a registered owner, but when I got to authorize it on my Mac, I get the error. I even get the error when launching PTLE.

Can some one help me figure out what to do PLEASE! I'm going to update my FB to the newest version and see if that helps. If you need more info from me, tell me what you need please.

Thanks,
Jason
__________________
Leo 10.5.7
PTLE 7.4.2, 002r, Micro
iMac G5 2.33ghz Core Duo Intel
OWC External FW HDD
http://www.soundclick.com/jasonsheroan
Reply With Quote
  #3  
Old 12-28-2003, 09:37 AM
jpoprock jpoprock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Indiana
Posts: 730
Default Re: iLok/PACE question

I dunno what I did, but apparently it's working now.
Thanks for your help Jason!!

Love,
Jason
__________________
Leo 10.5.7
PTLE 7.4.2, 002r, Micro
iMac G5 2.33ghz Core Duo Intel
OWC External FW HDD
http://www.soundclick.com/jasonsheroan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
From the iLok Team at PACE... Avid General Announcements 0 06-11-2013 11:23 AM
pace Ilok randrohe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-19-2010 09:22 AM
Pace ilok driver Nicolas Lowman VENUE Live Sound Systems 0 12-05-2009 03:51 PM
iLok - Pace MIA? HassanDavis Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-21-2009 01:31 PM
new pace iLok drivers - 11/16/05 jeremyroberts Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-24-2005 03:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com