Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-20-2019, 07:36 AM
Alexatkins Alexatkins is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Peru
Posts: 3
Default import video problem

Hi, i got this problem with pro tools 2019.10, i tried to import a video and show this messege "unable to link to file xname.mov due to either a missing codec or the file may be unsupported pro tools 2019", i got mac sierra 10.12.6, does anybody know how to fix it?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2019, 09:56 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,243
Default Re: import video problem

What kind of video file is it? What codec is being used?

Avid-qualified video codecs for Pro Tools





__________________
Help Us Help You



Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS High Sierra Version 10.13.6
Pro Tools HD 2019.10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Import Problem PT 11.3.1 Mac gwardio Pro Tools 11 5 01-29-2016 07:39 PM
Pro tools 11 Problem import Video Mass1dynamicxprod Post - Surround - Video 6 11-27-2014 11:45 AM
Import Video in PTLE 8 problem edb200 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-02-2009 10:17 PM
video import - audio problem roykamen Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-06-2008 12:41 PM
Import Audio From Video Problem mars 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-04-2007 10:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com