Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2018, 10:59 AM
Marcel Risberg's Avatar
Marcel Risberg Marcel Risberg is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 396
Default iLok connection troubles

May 18

Anyone else having trouble keeping a connection using the iLok License Manager?
I keep getting disconnected. Can't transfer licenses.




EDIT
Tried again, half an hour later, and now I seem stuck with this message:
Attached Images
File Type: png ilok_05-19.png (42.1 KB, 0 views)
File Type: png ilok_sync.png (33.5 KB, 0 views)
__________________

Marcel Risberg
Production sound and audio post - ljuddesign.se
Enthusiastically sharing knowledge and experience at Stockholm Film School.

🛠 Pro Tools Ultimate 2019.10 · HD Native · HD Omni
🎚 EuControl x.x.x · Artist Control · Mix · Control App
🦑 MacPro5,1 · 12C24T @3.46GHz · 48GB · SSDs · macOS 10.13.6 (17G5019)
📺 Separate video playback machine
🥇 Covered by ZDT/TLC · Keeping DAW OS clutter free

Last edited by Marcel Risberg; 05-18-2018 at 11:37 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2018, 01:25 PM
FritsFlits FritsFlits is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Alkmaar
Posts: 19
Default Re: iLok connection troubles

Yes, me too. At multiple locations in The Netherlands I get the same results as you are. I see you are from Sweden, so the problems appear not to be local issue.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-18-2018, 02:13 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,014
Default Re: iLok connection troubles

I had a similar issue this morning. A while later I could log in.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2019.12 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
  #4  
Old 05-18-2018, 03:28 PM
Marcel Risberg's Avatar
Marcel Risberg Marcel Risberg is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 396
Default Re: iLok connection troubles

It's been a couple of hours. I'm going to try again.

EDIT
Seems to be working now. It's snappy too.
__________________

Marcel Risberg
Production sound and audio post - ljuddesign.se
Enthusiastically sharing knowledge and experience at Stockholm Film School.

🛠 Pro Tools Ultimate 2019.10 · HD Native · HD Omni
🎚 EuControl x.x.x · Artist Control · Mix · Control App
🦑 MacPro5,1 · 12C24T @3.46GHz · 48GB · SSDs · macOS 10.13.6 (17G5019)
📺 Separate video playback machine
🥇 Covered by ZDT/TLC · Keeping DAW OS clutter free

Last edited by Marcel Risberg; 05-18-2018 at 03:52 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-19-2018, 02:40 AM
Strumzilla Strumzilla is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Grand Prairie, Texas
Posts: 2
Default Re: iLok connection troubles

Yep, same issues since yesterday. I'm in Texas. I've managed to update a freebie from Plugin Boutique but it took several hours of trying and I had to plug the ilok directly into my imac, it wasn't working from my usb strip (where it usually works fine). Still slow this morning.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-19-2018, 06:02 AM
soundfx soundfx is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 94
Default Re: iLok connection troubles

Yes, WTF? I'm still locked out on two machines at two different locations. Granted, this hasn't happened to me before in my years of iLOK use, but when it shuts you down from working altogether, its a bit startling. And nothing on their website addressing this issue, though it is obviously affecting loads of users. Grrrrr...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iLok drops connection in 11? DetroitT Pro Tools 11 7 11-20-2013 02:28 PM
ilok troubles again.....sigh YYR123 Pro Tools 11 5 08-06-2013 08:21 AM
Troubles with iLok licenses Branko Post - Surround - Video 5 01-18-2010 03:38 PM
Waves ilok troubles part 2 blackbirdstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 11-11-2009 08:32 PM
ILok troubles.. blackbirdstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 09-20-2009 10:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com