Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-21-2019, 09:11 PM
Clarkston Guy Clarkston Guy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: clarkston michigan
Posts: 14
Default System ID for Pro Tools?

This forum is very helpful.

i have one other question. When I sign in to my Avid.com account I can see all of my products. I purchased a Perpetual License for Pro Tools a few years ago. Under my Pro Tools tab it shows 2 system Id's.
One expired and the other current. I am not sure how I have 2 system ID's and am unsure which one to enter when I am asking for help.
The perpetual license system ID shows an expired software and support plan, but I purchased a plan that is still current. Any idea which System Id i should reference when asking for help?
Thanks to the moderators who have escalated my other question with Avid.I appreciate it!
Clarkston Guy
Reply With Quote
  #2  
Old 10-21-2019, 10:03 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,909
Default Re: System ID for Pro Tools?

I would use the current ID with the active plan as thats the one with free support!
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 10-23-2019, 08:35 AM
Clarkston Guy Clarkston Guy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: clarkston michigan
Posts: 14
Default Re: System ID for Pro Tools?

Thanks Christopher!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Pro Tools HDX1 & HD I/O 8x8x8 System with Pro Tools HD 10 & iLok j.pitstop Buy & Sell 3 01-18-2016 03:29 AM
Avid Pro Tools HDX1 & HD I/O 8x8x8 System with Pro Tools HD 10 & iLok j.pitstop Buy & Sell 0 10-01-2015 04:23 AM
Mac Vs PC Pro Tools System Becharax Pro Tools 10 31 11-10-2012 01:23 AM
legacy PCI-based Pro Tools system to Pro Tools|HD Native card program cozy_man Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 8 10-28-2011 08:22 AM
Opening a pro-tools HD session on a windows Pro-Tools LE M-powered system rhodamorgan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-21-2010 06:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com