Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2010, 06:19 PM
tom_lowe tom_lowe is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: London, UK
Posts: 1,038
Default Any PT9 video issues?

Just a couple of quick questions before upgrading to PT9:

1) Have they finally sorted the video stutter issue Pro Tools 8 had on SL and

2) do you still get the white bar at the top of the video window in full screen?

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2010, 06:29 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Any PT9 video issues?

1) don't know

2) is caused running a 16:9 picture on a 16:10 display
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 12-28-2010, 06:38 PM
tom_lowe tom_lowe is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: London, UK
Posts: 1,038
Default Re: Any PT9 video issues?

Yes that was the cause in PT 7.4, but PT8 would still add the white bar even on a 16:9 display in full screen mode.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-28-2010, 07:25 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Any PT9 video issues?

I have not observed that in our rooms that have 16:9 displays and running 8
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
video playback issues jeanjeudi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-07-2012 01:19 AM
Video issues with pt9 basslik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-29-2010 07:37 PM
Video Issues relias Post - Surround - Video 1 09-22-2008 02:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com