Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2011, 09:22 AM
Alexmc1988 Alexmc1988 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Franklin, TN
Posts: 151
Default lynx aes16e and aurora?

Hey everyone,

I have 2 lynx aes16e cards in a mac pro and 2 lynx aurora 16. I am trying to use both in pro tools 9. How ever I can either only see one card at a time or using an aggregate device I can see all 64 I/O (I only want to use the 32 analog I/Os though). Anybody know how I can get this to work?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apogee Rosetta 200 (MINT), Lynx AES16e-SRC, Apogee Duet, BBE 882i, OFFERS ENTERTAINED jrhager84 Buy & Sell 5 03-11-2013 02:25 AM
Switching from HD Native to Lynx AES16e ? jacko macOS 0 01-10-2013 03:22 PM
Pro Tools 9 Hardware Insert Delay Compensation with Lynx AES16e and Aurora 16 SolutionRoom macOS 0 04-08-2011 11:54 AM
can't get lynx aes16e to work with more than two converters on pro tools 9 brett_ooo macOS 1 02-23-2011 05:27 PM
PT9 / LYNX AES16e - Loud noise when changing outputs geelo Pro Tools 9 0 01-16-2011 01:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com