Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2013, 08:34 AM
SolidSoundSweden SolidSoundSweden is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Stockholm/Sweden
Posts: 4
Default Protools HD10 License

Closed thread =)
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2013, 08:59 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,103
Default Re: Protools HD10 License

So how will you will do that transfer when Avid has Pace blocking all PT10 asset transfers between accounts?
Reply With Quote
  #3  
Old 07-30-2013, 09:07 AM
SolidSoundSweden SolidSoundSweden is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Stockholm/Sweden
Posts: 4
Default Re: Protools HD10 License

Actually i didn´t know that they have closed the loopehole.
Cased closed =)
Reply With Quote
  #4  
Old 07-31-2013, 11:38 AM
mihaicoporan mihaicoporan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bucharest
Posts: 15
Default Re: Protools HD10 License

What do you mean, they closed transfers between qccounts ?
Reply With Quote
  #5  
Old 07-31-2013, 12:20 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,650
Default Re: Protools HD10 License

Quote:
Originally Posted by Darryl Ramm View Post
So how will you will do that transfer when Avid has Pace blocking all PT10 asset transfers between accounts?
Darryl please expand on ur topic - I have a PT10 asset that I need to transfer since the new ilok manager came out - I assumed that it was related to the pace software being crap-o-la

That's why I would like to know thanks
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-31-2013, 12:42 PM
mihaicoporan mihaicoporan is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bucharest
Posts: 15
Default Re: Protools HD10 License

Oh, so thats it! I've installed the new ilok soft without problems.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-31-2013, 02:23 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,103
Default Re: Protools HD10 License

Pro Tools **HD** 10 is not transferable between accounts. Pro Tools and Pro Tool HD have different licensing/transfer terms. This has been widely discussed on DUC, we don't need yet another thread about this. You can use search to find all the past posts.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-31-2013, 02:31 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,650
Default Re: Protools HD10 License

Very good
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Transferring an HD10 iLok License Raoul23 Pro Tools 10 5 04-17-2012 02:59 AM
Is there a back up license for HD10 that can be put onto separate ILOK phatbeatstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-29-2012 10:29 PM
Protools HD10 at 88.2 ilulilu888 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-26-2011 05:27 PM
HD9 to HD10 upgrade experience (license ONLY) Teej Pro Tools 10 0 11-21-2011 01:50 PM
Protools 10 v HD10 query regarding ram boabyd23 macOS 1 10-22-2011 08:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com