Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-06-2019, 11:18 PM
tj7's Avatar
tj7 tj7 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 194
Default DIGI003 All lights on, suddenly stopped functioning

Have googled...

Digi003R (Black Lion Modded)
Mac 10.12 (irrelevant because the unit has stopped working independently of my computer)

When switched on, it should "click", lights on briefly, then a second "click" and just the red "mute" light on.

Suddenly, the unit is stuck at the all lights on stage. No second click. No function at all.

Have unplugged from wall, switched off and on etc.

Any ideas?
Thanks for reading.
__________________
2017 iMac SSD 12GB RAM
Thunderbolt external HD
Sierra 10.12
Presonus Quantum 2 (Thunderbolt)
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ArtistMix Connection Suddenly Stopped Victor Kennedy Artist Series 7 09-25-2017 02:41 PM
Playback suddenly stopped MattyP89 Pro Tools 12 2 03-21-2017 04:22 AM
Hybrid Eucon stopped functioning Steven1145 System 5 0 03-02-2017 01:29 AM
TL intune stopped functioning Terry Wetzel Windows 7 01-11-2015 05:18 AM
PT8: BFD Lite: Error 7054: Missing MSVCR70.dll: Plug-in Stopped Functioning mbrink Virtual Instruments 4 08-15-2009 08:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com