Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2020, 02:36 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,557
Default Ever a fix for X-MON going into mute randomly

Hi,


On my second X-MON (Yeh second hand ones) in 4 months. the first starting going into mute then outputs distoring and became unusable, stripped and cleaned and it worked for a month then started going faulty again. bought another one been fine for about a month started going into mute randomly and gettting more frequent.


Might try stripping and cleaning the second one but wondered if anyone found the actual cause?






Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2020, 10:20 AM
francois francois is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 827
Default Re: Ever a fix for X-MON going into mute randomly

YEs please .
I tried my old X-mon and it was working again after a 4 years furlough.
Francois
__________________
PT 2020 ultimate -HDX1- OSX 10.15- MacPro 7.1
- D-command 24-Trinnov Dmon
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2020, 08:06 PM
TheFilterLab TheFilterLab is offline
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Minneapolis, USA
Posts: 32
Default Re: Ever a fix for X-MON going into mute randomly

I had this problem a few years ago and in my case it was just a matter of cleaning the serial cable connectors.

Hope that helps,

Jared
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send mute/solo follows track mute/solo pre-fader Roger_Jam_Jet Windows 3 09-24-2017 01:59 PM
Mbox 3 Pro on Windows 8 randomly going mute ddj1991 FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 15 07-28-2016 04:52 AM
Speaker mute,unmute, record track mute,unmute for ADR garret Post - Surround - Video 7 09-04-2015 01:03 PM
Mute Region or Mute Automation Jeremy Mix3000 Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 01-22-2007 07:53 PM
mute doesn't mute? kmshroom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-22-2004 08:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com