Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2009, 01:40 AM
koka koka is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Serbia
Posts: 214
Default after record waveform is smaller

I dont know whats happening?

After every recording take waveforms being recalculated and getting smaller.

The suound is the good but I dont want it where to switch off this funktion?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2009, 03:36 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,606
Default Re: after record waveform is smaller

Quote:
Originally Posted by koka View Post
I dont know whats happening?

After every recording take waveforms being recalculated and getting smaller.

The suound is the good but I dont want it where to switch off this funktion?
control+click on the magnifying glass to reset all to default.

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.2 No Waveform display during record louisenslinproduce Pro Tools 10 14 06-21-2012 06:40 PM
Pro tools 7.4 didn't record no waveform bunja94 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-01-2010 07:02 PM
Waveform Update During Record Rob S Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-13-2009 11:39 AM
Waveform appears smaller when copying and pasting region ! lotusstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-13-2007 08:45 AM
copied reigions to new track = smaller waveform teacherman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-07-2007 11:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com