Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-10-2007, 04:30 PM
jtjpilot jtjpilot is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Default 7.4 Doesn\'t Respond with Vista?

hello:

I am trying to launch Pro Tools LE 7.4 on Vista. The green bar moves to about 3/4 of the way finished and then it freezes on "DAE Loaded"

Can anyone help me out with this!!!

Thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-10-2007, 05:18 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,766
Default Re: 7.4 Doesn\'t Respond with Vista?

You should start with the steps in the Win XP/ Pro Tools 6.x/7.x General Troubleshooting thread and post specific info on your system per the info on that thread if you're unable to resolve the problem.

You may want to look at the Help us help you thread as well.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2007, 11:06 PM
jtjpilot jtjpilot is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Default Re: 7.4 Doesn\'t Respond with Vista?

here is some info.

Dell Deminsion E520 with 2.99 processor speed
Windows Vista Ultimate (32 bit)
Pro tools LE 7.4
1014 RAM
3 printers attached

I am limited on the troubleshooting because I cannot actually open PT.

Thank you for your help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista questions before taking the Vista Plunge Herkimer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-21-2007 09:23 AM
PLEASE RESPOND....AGAIN!!! celestialsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-24-2006 02:00 AM
Microsoft announces Vista - Vista and PTLE myfm Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-24-2005 10:15 AM
PLEASE RESPOND!!!!!!!!! JaProductions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-04-2004 11:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com