Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2016, 10:52 AM
WoodLeg WoodLeg is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Paris
Posts: 1
Default Pro Tools doesn't respond & respond recursivly

Hello everyone,

First of all, I wish you lots of good music for the new year

I have a problem with my pro tools on Windows. I hope I'm in the good thread of the forum.

ProTools behaviour:
Every thing start perfectly. The issue appears after.
When every thing is launched, my Pro Tools 12 respond for 5sec then freeze for 5sec then respond again for 5sec then freeze again for 5sec indefinitly. I have no error message.
When I look at my Desktop resources management, everything is good (almost no resource taken). Same thing with the pro tools performance analysis.

I'm pretty sure, it does not come from my desktop hardware (see below the configuration).

Strangly, I've downloaded Pro Tools on my Mac and it runs perfectly well. Unfortunatly I can't use my mac for this purpose as indeed, the hardware of my mac is not powerfull enought to run Pro Tools with a lot of tracks.

Code:
Desktop Setup:
OS: Windows 10
CPU: Intel Core i7 920 2.7GHz 8 CPUs
RAM: 12Go
Hard Drive: SSD
Code:
Sound interface: RME Fireface 802
I'm pretty lost right now, I don't know what to test to try fixing this issue.

Thank you everyone for you help.

Happy new year !

PS: If you need further informations, please ask ! Thank you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 Console doesn't respond to ProTools LE since Upgrade to V-9.0.6 Mystweaver 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 01-20-2012 02:31 PM
MC mix fader doesn't respond to touch Neale Eckstein Artist Series 3 01-05-2011 10:44 AM
7.4 Doesn't Respond with Vista? jtjpilot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-10-2007 11:06 PM
Digi 002 doesn't respond sngmb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-10-2007 05:08 AM
Fader doesn't respond. Quicktime errors. Sunzate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-03-2005 05:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com