Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2013, 01:33 PM
zixis9 zixis9 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 86
Default IMac/PT10 Mix Window?

Just upgraded to an Imac 27" and PT10. When in mix window view there is a lot of screen left over. Is there a way to enlarge the mix window tracks view?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2013, 01:57 PM
Park Seward's Avatar
Park Seward Park Seward is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Grants Pass, OR
Posts: 4,284
Default Re: IMac/PT10 Mix Window?

You could go to "System Preferences", "Displays" and then change the resolution to make all the windows larger.
__________________
Park
The Transfer Lab at Video Park
Analog tape to Pro Tools transfers, 1/4"-2"
http://www.videopark.com
MacPro 6 core 3.33 GHz, OS 10.12.1, 8 GB RAM, PT12.6.1, Focusrite Saffire Pro 40, PreSonus DigiMax, MC Control V3.5, dual displays,
Neumann U-47, Tab V76 mic pre, RCA 44BX and 77DX, MacBook Pro 9,1, 2.3 Mhz, i7, CBS Labs Audimax and Volumax.
Ampex 440B half-track and four-track, 351 tube full-track mono, MM-1100 16-track.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-20-2013, 05:51 AM
zixis9 zixis9 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 86
Default Re: IMac/PT10 Mix Window?

Thanks Park! Tried that but that's not it. I was hoping to have control of track size in mix view, sorta like a fit to window choice. As it is my tracks (at their biggest size) hardly fill up the Imac 27" screen. Maybe PT11 will have that capability.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-20-2013, 06:20 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,561
Default Re: IMac/PT10 Mix Window?

Just two choices. "regular" and Narrow Mix Window. Not changing in 11.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10, Imac and 002 problem lonestarparis Pro Tools 10 4 11-02-2013 04:55 PM
Do I need an Mbox with PT10 and an iMac? CRD Pro Tools 10 6 03-03-2013 07:39 PM
probs w 003, pt10, imac and configuration or i/os? bsuchy macOS 0 10-16-2012 11:54 AM
Optimizing PT10 with my iMac World Spirit macOS 9 02-19-2012 07:41 AM
PT10 - iMac Questions auralicious Pro Tools 10 1 02-02-2012 06:36 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com