Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2005, 11:22 PM
emf1138 emf1138 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Burbank, CA
Posts: 485
Default Disable the Dashboard

Don't really know if Dashboard is causing all sorts of problems for anybody (I'm certainly ok with it), but here's a link I found to disable it, in case you wanna troubleshoot stuff. Interesting.

http://www.macworld.com/weblogs/maco...oard/index.php
__________________
Eric Freeman, CAS
Sound Supervisor/Re-Recording Mixer
Disney TV Animation
IMDB
LinkedIn
www.emfreq.com
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2005, 02:38 AM
Emiel Emiel is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Snyder NY/Rekem-Lanaken, Belgium
Posts: 17
Default Re: Disable the Dashboard

Or use "rootMachine 1.8"

Versiontracker:

http://www.versiontracker.com/php/se...acosx&x=6&y=11
__________________
Emiel van Egdom

http://www.emielvanegdom.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2005, 01:28 PM
MDH25 MDH25 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Los Angeles, California, USA
Posts: 54
Default Re: Disable the Dashboard

You can also just un-check or change the key assignment in the keyboard shortcuts pane in the keyboard & mouse preference pane in the system prefs.

That way you don't activate it my hitting F12 by mistake, but you can still run it by selecting dashboard in the dock.

I also have changed the exposé commands to include the modifier key of "control" so I don't hit those by mistake while trying to hit the dash/equals/delete keys.

-Mark
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disable dashboard? FireJoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-24-2010 03:29 AM
7.4.2 - disable Spotlight and Dashboard? Bryan Talbot Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-05-2008 10:58 AM
How does one disable dashboard? dmm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-11-2005 08:35 PM
CM Labs Dashboard EvilD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-14-2002 02:43 AM
CM Dashboard Alvin General Discussion 0 11-19-2001 06:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com