Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 01-09-2020, 07:09 AM
off the wall's Avatar
off the wall off the wall is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: NYC-NJ
Posts: 250
Default Re: Mac Pro 5.1 Mojave - what GPU cards work?

Quote:
Originally Posted by Padje View Post
Thinking of updating gpu to, but in the same boat considering power for videocard in combination with HDX and UAD

Could you elaborate with cable you used ? And where to buy ?

Thanks a heap !
I'm currently running power for the HDX card off one of the unused SATA bays. But the optical bay is even slicker and I'm going to swap over the next time I have the Mac Pro out of the rack. You should have the molex connectors for the optical bay power included with your HDX card.

See this post for my current setup:

https://duc.avid.com/showpost.php?p=...3&postcount=34
__________________
offthewallproductions
Mac Pro 5,1 3.46 Ghz 12 core, AMD 7970 GPU, SSD boot drive on 6Gb/sec PCIe card, 64GB RAM, MacOS 10.14.6.
Pro Tools Ultimate 2019.12. HDX, UA Octo PCIe cards, HD I/O, C|24 control surface.
Mostly Avid, Waves, Sonnex and UAD Plug-ins
Genelec 1031AP/7070A 5.1 monitoring.
Reply With Quote
  #32  
Old 01-09-2020, 08:04 AM
Padje Padje is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Near Antwerp
Posts: 4
Default Re: Mac Pro 5.1 Mojave - what GPU cards work?

Lovely ! Thank you very much.
Reply With Quote
  #33  
Old 01-09-2020, 08:36 AM
The golfer The golfer is online now
Member
 
Join Date: May 2002
Location: Montreal / Canada
Posts: 739
Default Re: Mac Pro 5.1 Mojave - what GPU cards work?

@Off the wall

Thanks for the link and tip. I am curious to know if the mapro mid 2012 power supply is enough to power both the HDX and RX 580 at the same time without too much heat, but will definitely look into this.
__________________
Serge Hamel
Mixer / Sound Designer
http://www.netpostproduction.com
http://immersivesoundvr.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will the cards in my G5 work in a new Mac Pro? megahurt Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 10-09-2009 05:04 AM
Do all MIX Core cards work in G4s? Sensei Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-10-2004 06:52 PM
D24...will my cards work in a G4? Allbaldo Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-28-2002 07:48 AM
Do firewire cards work with PT? Allbaldo Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-09-2002 08:00 PM
PT Cards work in all countries? SteveGarman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-10-2001 10:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com