Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2018, 07:24 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,522
Default Is Maxim not included in the Complete Plugin Bundle?

Was going through my iLok licenses and looking at the Complete Plugin Bundle licenses and noticed that Avid Maxim is not listed. So I went to the Complete Plugin Bundle product page and sure enough it's not listed in the included plugins. But it is also not listed in the section with Heat, Aphex Aural Exciter and Big Bottom Pro, which are specifically mentioned as NOT being included.

Was Maxim inadvertently left out of the Complete Plugin Bundle? Or is it not supposed to be included?

(I mean, I have the Maxim license from back in the day from my MBox bundle, just wondering what the story with Maxim and the CPB is.)
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 48GB, 1TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Clarett 8Pre / Protools 2018.4
Work: nMacPro: 8-core, 64GB, 2.5TB SSD, 3TB HDD, Sierra / Focusrite Red 4Pre, HD32R / Yamaha CL5, 2x RIO3224D / Protools Ultimate 2018.4, HDX
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2018, 07:35 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,512
Default Re: Is Maxim not included in the Complete Plugin Bundle?

We started including Maxim as a 'core' plug-in back in PT8... http://avid.force.com/pkb/articles/Download/en365495
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2018, 07:43 PM
JCBigler's Avatar
JCBigler JCBigler is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 2,522
Default Re: Is Maxim not included in the Complete Plugin Bundle?

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
We started including Maxim as a 'core' plug-in back in PT8... http://avid.force.com/pkb/articles/Download/en365495


Doh..I feel like a tool now. I guess I never noticed it was included since I had Maxim from the PT6 days. Nevermind, carry on.
__________________
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com

Home/mobile: Lenovo P50: quad-core i7-6820hq, 48GB, 1TB SSD, Win 10 Pro / Focusrite Clarett 8Pre / Protools 2018.4
Work: nMacPro: 8-core, 64GB, 2.5TB SSD, 3TB HDD, Sierra / Focusrite Red 4Pre, HD32R / Yamaha CL5, 2x RIO3224D / Protools Ultimate 2018.4, HDX
Reply With Quote
  #4  
Old 02-13-2018, 07:47 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,512
Default Re: Is Maxim not included in the Complete Plugin Bundle?

All good! If you're not running PT6 or 7 any longer you can deactivate and Hide it to clean up your list in iLM.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2018, 03:10 PM
abc1mce2's Avatar
abc1mce2 abc1mce2 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Motor City
Posts: 141
Default Re: Is Maxim not included in the Complete Plugin Bundle?

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
We started including Maxim as a 'core' plug-in back in PT8... http://avid.force.com/pkb/articles/Download/en365495
Is there a list of the core plugins included with PT 2018.1 somewhere on Avid's site?
__________________
What is more relaxing then Music?

Gigabyte X79-UP4 Rev 1.1
Xeon E5 2680 v.2. 10 Core cpu Windows10 v.1709
Avid HDX 2018.4 HD - 16x16 - 8x8x8 HD I/O - PT Dock - PT Control
Universal Audio UAD2 Pci-E and Satellite USB Octo - Pci-E Quad - SOLO 610 - Twin-finity
Antelope Trinity - 10M
Grace Design M905
Bricasti M7 (2)
Lexicon PCM96
Burl B2
Dangerous 2Bus
Neumann KH805 - KH310
Yamaha NS-10M
Avantone Mixcubes
Etc, etc, etc.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-22-2018, 10:22 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,512
Default Re: Is Maxim not included in the Complete Plugin Bundle?

Quote:
Originally Posted by abc1mce2 View Post
Is there a list of the core plugins included with PT 2018.1 somewhere on Avid's site?
Yes. Please go to avid.com > Pro Tools > Included Plug-Ins - the direct link is http://www.avid.com/pro-tools/included-plug-ins (similar path for Pro Tools HD info).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"complete plugin bundle" authorization weirdness mightyduck Pro Tools Software (Mac) 1 02-14-2018 07:25 PM
Is DV Toolkit included with 003 Factory Complete? studer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-12-2010 11:09 AM
Included Di-Fi and Maxim plugs matta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 11-27-2007 02:43 AM
Maxim Plugin (factory Bundle) not working Marker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-30-2006 08:59 PM
Maxim & DiFi Included in Factory Bundle? bsilvain 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-21-2006 02:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com