Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2016, 06:45 AM
Theunsub Theunsub is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Edinburgh
Posts: 1
Default S3 audio stopped working

Mid mix and suddenly my headphones plugged into my S3 went quiet.

The tracks still light up from pro tools, controller still working but just no sound.

Checked the network and all seems as it should...

Went into utility mode for a look and AVB is green and says working, however there is a red light on the next row down with a blank oled underneath.. As Homer Simpson found out a red light is never good news, so now worried the internals have blown or something.

Checked headphones and they are fine, checked audio from pro tools on Mac and all fine.

Any pointers gratefully received.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2016, 07:28 PM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 311
Default Re: S3 audio stopped working

Will you focus Audio Control (<Page + Page>) and take a pic and attach it?

You may want to try forcing a firmware update:
http://avid.force.com/pkb/articles/e...e-in-EuControl
__________________
Kyle Splittgerber
Senior Principal Product Designer
Avid
Berkeley, CA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Audio Output stopped working hodown94 macOS 1 02-13-2015 08:19 PM
Tempo and Elastic Audio Stopped Working together sirjames Pro Tools 10 1 01-22-2012 10:55 PM
Core audio stopped working funkysax2002 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 04-24-2010 03:03 AM
Audio Units Stopped Working 7thheaven Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-14-2009 05:22 PM
The core audio has stopped working. jmallalieu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-05-2009 02:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com