Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2012, 07:20 AM
Gimbex Gimbex is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Exclamation No dots on my score editor...

iMac OSX 10.6.8
Pro Tools LE v8.0.4 on Digi003

I began using score editor a few months ago but not in a daily basis.
One of these days I opened the score editor just to find there's no dots
on my scores! All the rest is there, but no dots, which makes printing and
music reading impossible. I tried every options and preferences with no results.
What can be wrong?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Score Editor abt Pro Tools 11 7 08-12-2013 11:30 AM
Score Editor in PT8 DavAshMusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-27-2010 02:15 PM
Score Editor dreadkid08 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-21-2009 11:43 AM
Score Editor Bug? Maars 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-21-2009 04:43 PM
Score Editor harryk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-24-2008 04:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com