Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-28-2004, 06:01 PM
alance alance is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 160
Default pt dropping out of record

Hi all. I've finally got my new imac g5 1.8. It''s been working well. I'm 10.3.5, 6.4cs9, 1.25 gig ram 250gig sata internal and fw400 external that's tried and true. I've been recording some cassettes for a friend. no problem. Then I get to one side and pro tools keeps dropping out of record about the same place(10 min in) each time. I still had 4 gigs left on the ext. drive. Open ended allocation. I switched over to the internal drive and that seems to have done it, but I'm still curious because I don't want it to happen during a critical session. While I got you, I have two other questions. On my laptop I have the mp3 option but have since lost the auth. code. Any ideas on how to retrieve it for the new computer? Anyone try 6.7 yet?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2004, 03:04 PM
alance alance is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 160
Default Re: pt dropping out of record

bump
Reply With Quote
  #3  
Old 10-29-2004, 03:09 PM
Ducky Ducky is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 929
Default Re: pt dropping out of record

1. Check tro see if your firewire drive has the right chipset (oxford 'something')
2. Digidesign customer service will send you the code, call or email.
3. I doubt it. Maybe a few beta testers.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2004, 07:50 AM
dbto dbto is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 90
Default Re: pt dropping out of record

Also, open your 'transport' window and make sure you don't just have your recording counter set to record only 10 min. Sorry if this is a stupid suggestion, but it has fooled many, especially with the new built-in transport at the top of the pt window.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-03-2004, 10:58 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,623
Default Re: pt dropping out of record

Hi,

You may also want to check under Setups>Preferences on the Operations tab to make sure that your open ended record allocation is not set to ten minutes. If it is you can change this value to something that makes sense for the type of work that you do.

Thanks,
Digidesign Tech Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2004, 01:07 PM
alance alance is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 160
Default Re: pt dropping out of record

Thanks Digi. Good to see you watching. Unfortunatly that was the first thing I looked at. It hasn't happened since.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi in PT9 record mode dropping out like clockwork aramey Pro Tools 9 0 12-24-2013 08:08 PM
Audio dropping out AlexanderMachoManHaHa Pro Tools 9 7 04-15-2011 07:51 PM
dropping transfuser drum seq into record using midi or keyboard johnbhoy Virtual Instruments 2 07-08-2009 02:38 PM
Intermittently dropping in to record on playback tinfoil Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-12-2006 03:15 AM
DUC is dropping my posts Roy Pahlman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-12-2003 12:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com