Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-05-2009, 12:32 PM
Richard901 Richard901 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 464
Default Snow Leopard - Sluggish playhead in 8.0.1 but not in cs3

I've read several posts saying that PT 8.0.1 has problems with the playhead in the Edit window - sluggish movement and breakup of the playhead vertical line.

I've also seen this problem.
But when I completely uninstalled PT 8.0.1 and installed 8.0cs3 - no problem - normal movement of playhead.

I know that Snow Leopard isn't officially supported yet, but I've posted this as information.

Richard
__________________
Mojave 10.14.6
Pro Tools 2020.3
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2009, 09:02 PM
djani djani is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 99
Default Re: Snow Leopard - Sluggish playhead in 8.0.1 but not in cs3

On my Snow the same thing. Otherwise, it looks that it works good so far.
__________________
Pro Tools 12.5.1 HD
Mac Pro 2.1, 8-core Intel Xeon 3.0 GHz, 16 GB RAM
OS X 10.9.5
ProFire Lightbridge
SSL XLogic Alpha-Link AX
SSL X-Desk
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2009, 09:18 PM
mutley mutley is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 26
Question Re: Snow Leopard - Sluggish playhead in 8.0.1 but not in cs3

Hey I was just wondering what audio interface you are using, and what drivers you need for it to work with snow leopard 10.6 ? I have a M-Audio Pro fire 610 interface that will not load to the new Mac OS, and there is no listing of updated drivers on their website!! thanks....
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2009, 02:10 AM
Richard901 Richard901 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 464
Default Re: Snow Leopard - Sluggish playhead in 8.0.1 but not in cs3

Quote:
Hey I was just wondering what audio interface you are using, and what drivers you need for it to work with snow leopard 10.6 ?
I've updated my signature - M-Audio Ozonic keyboard and 1814.

After reading several posts on the M-Audio forum, I started a thread which explained how I installed the Ozonic driver on my iMac. For some reason, just a normal install of the driver worked on my MacBook Pro (Same driver).
http://forums.m-audio.com/showthread.php?t=11666

There is a beta driver for the M-Audio 2626 that can also be used with the 610.
http://forums.m-audio.com/showthread.php?t=12416

Richard
__________________
Mojave 10.14.6
Pro Tools 2020.3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Leopard to snow leopard clean or update install joji Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 01-01-2011 02:21 PM
Couldn't get snow leopard install to stabilize from leopard clone update! crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-11-2010 04:45 PM
Native Instruments Akoustik & Elektrik Piano Compatibility on Leopard & Snow Leopard DigiTechSupt Virtual Instruments 0 01-07-2010 11:08 AM
Pro Tools 8.0.3 Updates for Snow Leopard & Leopard Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-15-2009 07:09 PM
If buying Imac and MBox2 tomorrow: Leopard or Snow Leopard? Jairo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-22-2009 03:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com