Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2018, 09:43 PM
lucidlife lucidlife is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: st pete fl
Posts: 105
Default Key command for selecting different tracks?

Whenever I press p or ; I see the curser moving in the session but not hightlighting the tracks themselves.

It's the same when I try switching comps as well I pressed cntrl p, and control ;. and also tried shift combo too.

Alll this still only movies the curser/marker in the session.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2018, 11:12 PM
Bunty312 Bunty312 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Bangalore
Posts: 13
Default Re: Key command for selecting different tracks?

Is the "link track and edit selection" on?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 02-22-2018, 05:50 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,400
Default Re: Key command for selecting different tracks?

I just hold shift and click.
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS High Sierra Version 10.13.6
Pro Tools HD 2020.9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Selecting Tracks problem please help Strebor24 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-06-2010 07:56 PM
Selecting Plugin Presets From D-Command ES? SimonInAustralia ICON & C|24 6 02-18-2009 12:14 AM
Selecting inactive tracks ebonyles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-12-2008 10:36 AM
selecting tracks or sections of tracks drummerfreak33 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-24-2004 01:33 PM
Selecting all tracks Mocha 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 12-26-2001 12:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com