Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-12-2014, 02:52 PM
trock trock is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: US
Posts: 162
Default S3 with artist series?

can this run with the artist series? i have 2 mixes, one control v2 and one transport

due to room i could sell the 2 mixes and get this, keep the transport and job wheel, and more importantly keep the control and add 4 mroe faders AND the fantastic touchscreen

if so how would it all show up in the eucon controller section?
__________________
PT 10 - Mac Pro Octo 2.8 - 10.8.3
Artist series - MC control v2 - 2x mc mix - mc trans
Apogee Symphony
Reply With Quote
  #2  
Old 10-12-2014, 03:01 PM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: S3 with artist series?

It will only work in conjunction with a Transport.
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
Reply With Quote
  #3  
Old 10-12-2014, 03:11 PM
trock trock is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: US
Posts: 162
Default Re: S3 with artist series?

bummer, that leaves me out

thank for the info
__________________
PT 10 - Mac Pro Octo 2.8 - 10.8.3
Artist series - MC control v2 - 2x mc mix - mc trans
Apogee Symphony
Reply With Quote
  #4  
Old 10-12-2014, 03:23 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,360
Default Re: S3 with artist series?

Quote:
Originally Posted by Buccanears View Post
It will only work in conjunction with a Transport.
The user manual is not out yet and all that has been said is that the transport could be teamed up with the S3 if someone needed the scrub wheel. I haven't seen anything else that stated that other EUCON hardware could not function paired with the S3.

We'll have to wait for clarification I guess.
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
  #5  
Old 10-12-2014, 04:04 PM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: S3 with artist series?

Manuel is here (he's from Barcelona...)
Pg 49
"One S3 and one Artist Transport can be added to My Surfaces and used simultaneously with Pro Tools or other EUCON-enabled
DAWs."
http://www.avid.com/US/products/ProToolsS3#support
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
Reply With Quote
  #6  
Old 10-13-2014, 12:54 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,360
Default Re: S3 with artist series?

Well if you have the pdf manual send it over, we haven't received it yet
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
  #7  
Old 10-13-2014, 01:04 AM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: S3 with artist series?

Whoah! You're right, Manny. It has disappeared... Must have been up for a wee bit and then they've pulled it down.
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
Reply With Quote
  #8  
Old 10-13-2014, 01:30 AM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: S3 with artist series?

Hang on a bit. Found it in the FAQ.
http://euphonix.avid.com/artist/ux/e...mentation.html
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
Reply With Quote
  #9  
Old 10-13-2014, 01:44 AM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,360
Default Re: S3 with artist series?

Good catch!
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
  #10  
Old 10-21-2014, 10:49 PM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 666
Default Re: S3 with artist series?

Hi, while the Artist Control does not work with S3 a tablet app for iOS and Android would be nice. It should be EuCon and deliver everything that the touchscreen of the Artist Control can do. A great enhancement imho...

Marrk
__________________
Mac Pro 2010 3.66 GHz six Cores, HD Native, 192 I/O, Avid Dock, Artist Mix and Pro Tools Ultimate
Mac Pro 2008, RME Fireface, Pro Tools 12, Euphonix MC Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
artist series and mac osx 10.8? trock Artist Series 2 09-07-2012 05:01 AM
Artist Series vs C|24 Bill Denton Artist Series 2 01-30-2011 01:37 PM
CSCooper MCS Series vs EU Artist Series? GrievousAngel Artist Series 1 12-01-2010 01:10 PM
Artist Series On PC With HUI Only? Bill Denton Artist Series 1 11-30-2010 10:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com