Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-02-2006, 12:23 PM
gbours gbours is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Hollywood, CA 90038
Posts: 34
Default Fine volume adjustment

I cannot get the fine volume adjustment to work. I used to be able to command-click a breakpoint with the grabber tool and do fine adjustments in .1 db increments but it will not work. I have tried command-click and click-command and neither work. I have also trashed all the preferences and restarted and it still doesn't work. Any help with this issue would be appreciated.

Thanks


System config
Dual 2ghz PowerPC G5
10.3.8 OS
PT vers 6.9.1cs3
2 gig of RAM
Reply With Quote
  #2  
Old 05-02-2006, 12:46 PM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: Fine volume adjustment

Quote:
Fixes Included From Pro Tools TDM 6.9.1cs2

Fixed: The Key Command Sequence for Fine-Tuning Automation Breakpoints Had Changed (Item #65387)

The "fine-tune breakpoint" Command key functionality has now been restored to the pre-Pro Tools 6.9 behavior. The key command for "Write Level Constrained to Next Breakpoint" (new to 6.9) has been changed from "Command-click" to "Option-Shift-click." The key command for "Write Level Constrained to Previous Breakpoint" remains "Command-Optionclick".

__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 05-02-2006, 06:04 PM
Jeremy Mix3000 Jeremy Mix3000 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 147
Default Re: Fine volume adjustment

Regarding the Fine Level adjustment.... for Volume. Command - Click on the breakpoint to do fine volume adjustments in .1 db steps works fine in PT 7.1cs6 and OSX 10.4.6 I believe it has always worked this way since PT 6.x The upgrades to PT 7.1 and OSX 10.4.x are well worth it. So you might want to consider that. Or you may want wait until Digi releases PT 7.2 to upgrade.

As far as I can tell it should be working on your system. I'm sure you know about all the usual stuff like trashing Prefs and all that. If you have already tried that. Try a complete Re-Install of your PT program. Let us know how it goes.......
Reply With Quote
  #4  
Old 05-02-2006, 07:23 PM
gbours gbours is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Hollywood, CA 90038
Posts: 34
Default Re: Fine volume adjustment

Well I ended up repairing permissions and now it works correctly. i had a problem repairing permissions and found in the apple support site that a known bug existed in 10.3.8 in repairing permissions and it gave the work around for it. Everything works as it should now. I already have the update to 7.1 and will be updating everything next week when I finish my current project.

Thanks for the advise.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audition/Preview volume adjustment? Farmer Dave Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-27-2013 03:31 PM
Fine Adjustment on AAX seems to be Broken? Neil Pickles AAX Plug-ins 4 06-07-2013 01:39 PM
Volume Adjustment tboneman1960 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-16-2013 01:46 AM
fine adjustment of breakpoints not working levelaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-03-2010 06:42 AM
Strip Silence and Fine Adjustment... Still a bug? SimpleNatureSpirit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-21-2004 11:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com