Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2012, 09:10 PM
Zac-Metal Zac-Metal is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Halifax
Posts: 2
Default Activation Issue with PT 10 SE

Hi everyone,

I seem to be having trouble activating my Pro Tools SE software.

I go to the activation page, and when I enter the "Student Verification Code"
(And yes I am very careful to enter it properly)

an error messages comes up saying my code is invalid.

Any thoughts?


Anyone?



Is there no one that can help with this? Anyone from Avid want to chime in?

Last edited by Zac-Metal; 07-20-2012 at 06:28 PM. Reason: NEED CUSTOMER SUPPORT
Reply With Quote
  #2  
Old 07-20-2012, 07:31 PM
Zac-Metal Zac-Metal is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Halifax
Posts: 2
Default Re: Activation Issue with PT 10 SE

Bump
Reply With Quote
  #3  
Old 07-20-2012, 08:42 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,636
Default Re: Activation Issue with PT 10 SE

Hey Zac-Metal,

Welcome to the forum. We don't monitor every thread, and CS for the most part doesn't do direct support especially where you might need to post sensitive info like your email address or an activation code.

http://avid.force.com/pkb/articles/h...ActivationCard covers activation, though SE isn't a version of Pro Tools that needs to be activated.

You should be using the SE installer disc that came with your keyboard, interface, or mic. See http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/faq/en417171 for more info.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crossgrade from LE to 11 activation issue nhlogan Pro Tools 11 5 07-20-2013 08:59 AM
Update Activation PTMP9 to PT11 ilok issue? ElmerJFudd General Discussion 0 06-12-2013 04:28 PM
PT LE 8 Activation GuitaristDenmark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-20-2011 10:16 AM
Pro Tools 9 Crossgrade/Activation Issue Minimutt Pro Tools 9 17 03-05-2011 07:24 AM
5.1.1 Plug-in De-activation/Re-activation Bug/LA-2A Bill B. Pro Tools TDM Systems (Win) 3 10-07-2002 08:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com