Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2008, 12:19 AM
webstereo webstereo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 98
Default different waveform zoom setting

How do I un/zoom the waveform on one track only?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2008, 02:45 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,495
Default Re: different waveform zoom setting

Quote:
How do I un/zoom the waveform on one track only?
have you got zoom toggle switched on? just under the mag glass there's a small box un select that.
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2008, 03:51 AM
webstereo webstereo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 98
Default Re: different waveform zoom setting

I'm not sure this is what I'm talking about.
At the moment if I move audio from one track to the next track the audio zoom setting is different on the secon track so the waveform appears louder. I want all tracks to be the same.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-07-2008, 05:46 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: different waveform zoom setting

Press Alt/Option+A, or dbl-click the zoomer tool.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #5  
Old 05-07-2008, 05:47 AM
tj_davies tj_davies is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,219
Default Re: different waveform zoom setting

alt+a

This zooms out to view the whole session. Additionally it resets all waveform zooms to default (not zoomed in or out).

Hope this helps.
Tim
__________________
G5 10.8.5
PT 10.3.9 HD2
www.pearls-music.com
Reply With Quote
  #6  
Old 05-07-2008, 06:55 AM
webstereo webstereo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 98
Default Re: different waveform zoom setting

Cool, thanks. THat seems to have reset it. How did I get it that way in the first place? Usually the only zooming I do is horizontal. And if I zoom vertically I just click the button. So what's the trick to zooming one track vertically only??
Reply With Quote
  #7  
Old 05-07-2008, 07:56 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: different waveform zoom setting

Control-drag (Mac) vertically with the Zoomer tool up/down.
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom in to the sample waveform doesn't work mgoorevich Post - Surround - Video 21 02-03-2009 10:15 AM
Waveform vertical zoom thing... Kuba Pietrzak Post - Surround - Video 6 01-17-2008 01:31 PM
waveform displays at wrong zoom setting? Matt Chan Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-22-2007 08:59 AM
waveform keeps disappearing when I zoom in.PT7.3.1 jselgin Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-19-2007 03:33 PM
Individual Track Waveform Zoom Coll Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-17-2006 06:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com