Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-17-2006, 11:08 AM
Starcrash Starcrash is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Marin County, CA
Posts: 778
Default Problems with TL Space

-Pro Tools 7.1 cs7 w/ DV Toolkit 2
-TL Space Native 1.1.3r5w3 (Mac OS X) Supports Pro Tools 7.x
-OS X 10.4.6
-Quicktime 7.1.1

The plug-in still comes up but "no images are available" and the browser on the right doesn't show the list of IR folders. Seems like the links to the IR packages are broken. The weird thing is that the core IR's still work, but no jpeg images or folders in the browser. It used to work fine and unfortunately I can't pinpoint what has changed in my system since it worked properly. Any suggestions? Thanks in advance.

Here's what I've tried so far:
-Basic troubleshooting tips (including Clean Uninstall and reinstall of PT)
-clicked "scan for files" from the Edit menu in TL Space (nothing happens)
-reinstalled IR packages individually (still "no images available" etc.)
-uninstalled 7.1cs7 and tried it with 7.1 (no luck)
-checked permissions on all volumes (no problems there)
__________________
Pascal Garneau | IMDb
Reply With Quote
  #2  
Old 06-18-2006, 11:56 AM
Starcrash Starcrash is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Marin County, CA
Posts: 778
Default Re: Problems with TL Space

Bump
__________________
Pascal Garneau | IMDb
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TL Space IR install problems John King macOS 9 11-21-2012 01:51 PM
OT: TL Space-Problems in PT10 HD! lownotesinc Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-07-2011 11:22 PM
TL Space IR Install Problems Jeff_C 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-07-2010 10:44 PM
Problems with Tl Space Ambroise Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-03-2007 04:09 PM
space allocation problems - when there's heaps of space! cibot Digidesign Hardware & Software 2 10-18-2002 06:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com