Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old 08-06-2011, 05:28 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,446
Default Re: Equality for all post mixers

Lots of AS plugins do not report the delay compensation correctly to PT. I first noticed this with NoNoise many years ago but there are many more.

Also Transmod was famous for this.

I read somewhere that this is due to programming error of each individual plug-in that fail to report their delay to PT.

frank.
__________________
PTHDn 2019.10 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM
Reply With Quote
  #102  
Old 08-06-2011, 10:30 PM
BobbyDazzler's Avatar
BobbyDazzler BobbyDazzler is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Australia
Posts: 1,005
Default Re: Equality for all post mixers

Thanks Frank
Reply With Quote
  #103  
Old 08-19-2011, 04:26 AM
DaveGamble DaveGamble is offline
DMGAudio
 
Join Date: Sep 2010
Location: London UK
Posts: 26
Default Re: Equality for all post mixers

EQuality v1.15 update out now :)

Changes:
- CPU Usage Improvements
- Added ProTools metering support
- Fix M/S / bypass latency for non-8k IR length.
- Added analyser outlined/filled/both pref.

Grab it from dmgaudio.com under Downloads on the EQuality page :)

Dave.
Reply With Quote
  #104  
Old 08-19-2011, 09:28 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,683
Default Re: Equality for all post mixers

Any planes for TDM support?

Also can you please fix the bug when the EQuality was overloaded (clipped) by one of the band excessive gain amount, there is no way to remove this clipping indication (opt+c) doesn't work. It removes it for a second and then just back.
Removing and inserting the plug solves it.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2019.10 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.6
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
Avid HD I/O ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Giving Protools Post Audio Mixers the FINGER!!! bloke Post - Surround - Video 18 08-27-2013 08:26 AM
Equality and PT10 HD digidub Post - Surround - Video 5 01-03-2013 04:17 PM
Changing Equality parameters causes PT 10.2 to crash garnoil Post - Surround - Video 3 07-06-2012 11:51 AM
DMG EQuality with D-Command ChrisBurdon Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-07-2012 01:26 AM
Equality strange problem garnoil Post - Surround - Video 3 01-14-2011 01:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com