Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2014, 01:46 AM
shamanrock shamanrock is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hollywood Hills, CA
Posts: 457
Default Eucon client can not access the bonjour service - This will NOT install now!

I don't know what's going on. Ive been using the Avid Artist Mix Series with no problems. Tonight as I reboot my computer and click on the Eucon icon I get this. Eucon client can not access the bonjour service and will now exit. I go to uninstall reboot computer reinstall with the newest update by the way and I still get this!

How can this be is beyond me.

Can someone please help me here?

Thank you

Ok I solved the problem myself. If anyone of you have this happen to you. Like I said I un-installed the software rebooted computer reinstalled latest update still was getting Eucon client can not access the bonjour service and will now exit.

The light bulb when off. I looked for the Eucon and Bonjour folders and selected all files because even after uninstall there were files left over. After I deleted all files. I reinstalled latest version again this time it works.
__________________
System Details

Last edited by shamanrock; 07-24-2014 at 03:19 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Bonjour Browser to troubleshoot EUCON 3 DanielEUCON Artist Series 7 01-22-2019 02:06 PM
EuCon vs Bonjour on Windows 8.1 bonestonne Artist Series 6 10-31-2013 02:39 PM
iLok Client Install Problems BenjaminCostello 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-29-2006 08:59 PM
iLok Client Install Software Problem soapbox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-05-2003 05:27 PM
Install-o-rator on service pack 6 JonHallur Pro Tools TDM Systems (Win) 1 06-09-2000 02:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com