Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-26-2000, 01:08 PM
spine spine is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: toronto canada
Posts: 34
Default spdif problems?

i can't get any spdif in or out? and i also can't sinc my yamaha su 700 with the LE..any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 PT 7.4.2 SPDIF problems theworks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-18-2010 03:11 PM
Spdif External Pre 002 Problems..... japspecvr6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 16 12-16-2009 06:23 AM
SPDIF from DVD problems Ken D. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-13-2004 11:04 AM
Problems with SPDIF clock toadies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-28-2003 01:49 PM
DigiDesign 001 SPDIF problems meZZanine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-09-2000 12:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com