Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-05-2014, 03:21 PM
Ksanova Ksanova is offline
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Caracas, venezuela
Posts: 4
Default Ayuda con mbox 2 pro no prende!

Hola a todos, espero esten bien, y tanbien que me puedan ayudar, el problema es que mi mbox 2 pro (Firewire) no prende conecto el adaptador de corriente y tampoco pasa nada, los leds, no prenden es como si no estubiera conectada no la reconoce mi pc (Windows 7) ni en el administrador de dispositivos aparece!

Espero que me puedan ayudar, Gracias, la tarjeta firewire y el cable son nuevos!! Mi procesador es un Intel Dual Core E5200 2GB de Ram Protools 8 LE
Gracias.....
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Necesito ayuda Crcuesta Pro Tools M-Powered (Win) 0 04-13-2010 10:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com