Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2009, 10:06 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 920
Default Man, have I been outta the loop..........

I just read the article from D. Lebolt....like the title of my post states....

So, and please spare the "kool-aid drinkers" remarks, when's the Apple logo due to appear on this website?? Or will this just wind up as a tab marker on Apple's website??
__________________
Armando
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2009, 10:25 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Huh???

Apple will buy Digi/Avid why exactly?
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-29-2009, 10:39 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,469
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Quote:
Originally Posted by Armando View Post
I just read the article from D. Lebolt....like the title of my post states....

So, and please spare the "kool-aid drinkers" remarks, when's the Apple logo due to appear on this website?? Or will this just wind up as a tab marker on Apple's website??
which article?
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-29-2009, 10:48 AM
soundboy35 soundboy35 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Depends
Posts: 1,289
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

when's the Apple logo due to appear on this website?

Wouldn't doubt it, and then it's going to be called Pro Logic or Logic Tools...lol
Final Cut is certainly starting (or has been) kicking AVID's arse in
the Video editing dept. Maybe not feature films, but certainly indie,
music vids, and corporate stuff.
__________________
Mac Pro Dual 3GHz
10.8.5, PT10.3.9
MacBook Pro 15in, 2.3gHz,i7 Quad Core
10.12.6, PT12.8.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-29-2009, 10:53 AM
irwinmfletcher irwinmfletcher is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 70
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Armando,
Is this the article you are talking about?
http://www.prosoundnews.com/blog/23284
--Fletch
Reply With Quote
  #6  
Old 07-29-2009, 11:25 AM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 920
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Yeah, it is and I know, he says he left to have more "quality" time for family and personal endevors, etc........come on, if it was that easy to win the lottery!

Say what you want about personal opinions and theories, this definitely is a strong sign of big changes coming from both sides of the isle. I just believe, my own opinion, that the inevitable will happen here and that's probably a good thing.
__________________
Armando
Reply With Quote
  #7  
Old 07-29-2009, 12:03 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Apple already has their own software and they have been pals with apogee for a while now.. Why would they want Digi/Avid? just for the video hardware?
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #8  
Old 07-30-2009, 01:57 AM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Quote:
Originally Posted by Armando View Post
Yeah, it is and I know, he says he left to have more "quality" time for family and personal endevors, etc........come on, if it was that easy to win the lottery!

Say what you want about personal opinions and theories, this definitely is a strong sign of big changes coming from both sides of the isle. I just believe, my own opinion, that the inevitable will happen here and that's probably a good thing.
I read that article too. Not once did I find any indications of Apple buying digidesign. Why would they. Unless, they plan to kill Logic. Its absurd at best.

Again, one man wont change a thing. Emagic, was many men. After selling out to Apple they became slaves. Slaves whose opinion did not matter anymore. Used to be a great and innovative software now it is a semi professional Jukebox. But maybe Lebolt can turn it into a full blown jukie and even ad an ethernet connector to it.
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #9  
Old 07-30-2009, 05:58 PM
Electrox Electrox is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: New York
Posts: 323
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

Looks like there's a chance for him to start something new with Apple that would not be possible at Avid. Maybe a killer iPhone app? Anythings possible! The power of your desktop will be in you hand in 10 years, so maybe this is the start of some forward thinking stuff. Good luck to him, he always seemed responsive to what people really needed.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-31-2009, 07:46 AM
jimlongo's Avatar
jimlongo jimlongo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: T_dot
Posts: 2,824
Default Re: Man, have I been outta the loop..........

I doubt that this will translate into much of anything of substance in regards to Protools or Logic.

Soundtrack Pro . . . now there's an application which could use some serious help dude.
__________________
noise | jimlongo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LCR Track outta 5.1 Output FRUSTRATION Stusti Post - Surround - Video 7 06-29-2010 12:30 AM
recording with outta Click track Jayoel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 05-28-2009 09:00 PM
New ways to get the Bleep outta there Big World Post - Surround - Video 12 01-07-2008 02:53 PM
!4 audio tracks and im outta cpu power???? skyking 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 07-12-2003 06:09 AM
It's New Year's Eve, now get outta here! benderbro Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-01-2003 06:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com