Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2008, 12:23 PM
Darkk927 Darkk927 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 20
Default no sound from headphones?

i can play back from my monitors but for some reason i get no sound from my headphones.
the headphones are fine, i tried using them on something else

i JUST installed pro tools and have made virtally no settings changes yet

i have FW 410
win xp laptop
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2008, 06:30 AM
greg1 greg1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Pennsylvania
Posts: 64
Default Re: no sound from headphones?

The only thing I can think of is to go into Sounds and Audio Devices Properties and make sure that the Firewire 410 is the Audio Default device if you also have a Soundcard in your PC. I have a Fasttrack Pro and unless I have that set and the headphones plugged into the Pro I will not hear anything from the headphones. I know that this does not make sense if you are getting output from the monitors but it depends on where the monitors are plugged in. I use mine through my soundcard and change the setting in Audio devices when I play back via the monitors. Only recording via headphones.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2008, 08:07 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,498
Default Re: no sound from headphones?

Open the M-Audio control panel and make sure the headphones are not muted and are set to get their feed from the main 1/2 outputs.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Sound Through Headphones houser8732 Windows 12 11-02-2013 01:20 PM
Mbox no sound with headphones?! Maddern General Discussion 1 02-23-2011 07:12 AM
command8 no sound out of headphones pedrito Pro Tools M-Powered (Win) 3 08-07-2009 06:02 AM
no sound from headphones simon123456789 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-19-2008 05:18 PM
5.1 surround sound headphones manis Post - Surround - Video 19 01-10-2008 04:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com