Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2011, 11:07 AM
Richard Barrie Richard Barrie is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: London, U.K.
Posts: 199
Default Satellite link and Machine Control

Has anybody found the downloads of these for PT10 ? The PT9 versions don't work.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2011, 11:23 AM
Richard Barrie Richard Barrie is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: London, U.K.
Posts: 199
Default Re: Satellite link and Machine Control

Ah! Just read the manual. No extra installation needed. It sniffs out a valid authorisation when launching.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Satellite Link & Video Satellite Link error on Pro Tools 9 HD 9.0.3 billegates macOS 0 09-24-2013 03:28 PM
Satellite link on d control garret Post - Surround - Video 2 04-27-2012 01:37 PM
Confused with Video Satellite LE /Satellite Link kd_special Post - Surround - Video 0 12-02-2010 09:42 AM
Workflow question: D-Control + Satellite Link Greg Malcangi Post - Surround - Video 9 04-01-2010 10:00 AM
Video Satellite LE and Satellite Link !!!!!! dr sound Post - Surround - Video 10 10-09-2008 08:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com