Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-28-2010, 01:02 AM
Ombor10 Ombor10 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Hobbs, USA
Posts: 1
Default Can't record guitar directly plugged to 003 Factory

I/m brand new, I plugged my electric guitar directly to 003 Factory input 1, pressed the Mic/DI button, and I'm able to listen to my guitar through my headphones, I'm selecting the right track to be recorded, then I press the record button and I can see the all the red buttons flashing, then pressing the play button I can see the clock counting but I don't see any waves forming in the track and nothing is recorded, what am I doing wrong?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2010, 05:19 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,927
Default Re: Can't record guitar directly plugged to 003 Factory

I bet you are trying to record to an Instrument track? Those are actually for Virtual instruments. Try recording to a mono AUDIO track.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yamaha MIDI plugged in DIRECTLY to the computer tower - possible? thrice506 macOS 2 10-07-2012 07:52 AM
Loud noise when guitar or mic plugged into mbox ryanfergusonnz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-09-2010 06:25 PM
USB audio interface works better when plugged in directly rather than through a hub. lkingston Pro Tools M-Powered (Win) 5 06-14-2010 10:21 AM
guitar plugged in mbox, stereo problem. mr razor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-22-2008 03:45 PM
recording guitar directly to 001???? remains 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 10-28-2002 10:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com