Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-26-2007, 02:48 PM
lydde lydde is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11
Default Problem with midi editing

Hello!

I am a newbie in this forum and to PT.
I have a DIGI 002 R and Command8 with PT 7.3 and P4 XP Pro.
Everything works just fine, but I have a question.

When I editing midinotes and try to move them or change them in any way, the contour of the note gets lost. It just disapear..So I just have to guess what to do with it. So when I click beside it then I can see it again. But not when I need it. I have tryed to change color of the track many times to get it more easy to see the note. But nothing seems to help.

I did have the same problem with 7.0 and 7.1.

Is there anyone who please could give me any tip to help for this.

My beat

Regards

Lydde
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2007, 09:22 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Problem with midi editing

Read this Thread






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2007, 11:57 PM
lydde lydde is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11
Default Re: Problem with midi editing

Ok!
Thanks! that was a lot..........

So it`s a bug.

Any solution from DIGI ??????

Lydde
Reply With Quote
  #4  
Old 03-27-2007, 02:38 AM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Problem with midi editing

Ummm... here's Digi's reply.








filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi editing problem HKnight Windows 8 01-07-2013 08:39 AM
Midi Editing problem remusjacobs Pro Tools 10 3 10-12-2012 12:36 PM
midi editing problem bens10 Pro Tools 9 3 12-23-2011 04:48 PM
Please help me with midi editing problem jef 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-02-2004 09:41 PM
Midi editing problem... lukeyy Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-20-2002 09:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com