Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2016, 03:22 AM
francois francois is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 809
Default func1 fixed with 12.6.1

on my D-command
__________________
PT 2018.4 -HDX1- OSX 10.12--MacPro 12 core 3.46
64 Gig ram- D-command 24-Trinnov Dmon
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2016, 04:56 PM
arche3's Avatar
arche3 arche3 is online now
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: New York, NY
Posts: 792
Default Re: func1 fixed with 12.6.1

Well well.. glad to hear this. I might go from 12.4 to 12.6 after all. Even though I don't use function 1 on d control.

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2016, 01:21 PM
Simon Johansson's Avatar
Simon Johansson Simon Johansson is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 30
Default Re: func1 fixed with 12.6.1

I did the update to 12.6.1 yesterday. Works like a charm and my d-control is happy.
Not done much hard core work yet but I have been rehearsing along a session today for several hours and not a single glitch or ugly bug as far as I can see.

Thumbs up!
__________________
All the best,
Simon

SolnaSound Production
WEBSITE SolnaSound
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Still not fixed out of cpu notedmusic macOS 2 10-08-2015 02:26 AM
EC3.2.2 bugs claimed to be fixed still not fixed Frank Kruse Artist Series 10 07-01-2015 12:10 PM
Possible bug I would like to have fixed behan Pro Tools 11 2 02-08-2014 10:17 AM
Possible bug I would like to have fixed behan AAX Plug-ins 0 12-31-2013 02:00 AM
Its fixed !!!!!! Thanks DUC mspin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-09-2007 02:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com